Man installing heater system house
Centrale verwarming

Denkt u aan het vervangen van uw bestaande CV ketel of complete CV installatie? Muis installatietechniek heeft ruime ervaring op het gebied van CV installaties.

Cv installatie

Bij Muis weten we dat het aanschaffen van een goed samengestelde CV installatie erg lastig kan zijn. Wij kunnen u adviseren, of het nu gaat om een nieuwe of bestaande installatie, een uitbreiding of de service van uw huidige installatie.

Bent u opzoek naar een CV ketel die optimaal aansluit bij uw wensen? Dan is het belangrijk dat u kijkt naar de factoren: CW-klasse, heeft u een vloerverwarming en het rendement. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en zullen u helpen met het samenstellen van de installatie die aansluit bij uw wensen.

Bij Muis installatietechniek bent u ervan verzekerd dat u er altijd warm bij zit

We bieden naast het plaatsen van een installatie zowel voor de particuliere als zakelijke markt onderhoud en service van uw ketel. We adviseren u als u een veilig en energiebesparend systeem wilt om uw ketel jaarlijks te onderhouden. We bieden u bij plaatsing onderhoudsarme ketels en we zorgen voor een optimaal binnenklimaten.

Neemt gerust eens contact met ons op. Als installateur komen wij wanneer het u uitkomt, een geheel kosteloze en vrijblijvende opname doen, om u vervolgens een offerte uit te brengen. Uiteraard zonder enige verplichting. Bij Muis heeft u altijd de fabrieksgarantie voor de CV installatie, maar na deze garantieperiode stopt de service zeer zeker niet. Mocht u ooit problemen hebben met uw CV installatie, dan zorgen we ervoor dat het opgelost wordt.

Onze 5 beloftes

  1. Betrouwbaar
  2. Duurzaam
  3. Meedenkend
  4. A-  Merken
  5. Eerlijke prijzen

Vraag vandaag uw offerte! 

Schermafbeelding 2023 06 20 om 13.14.45

 Installatiebedrijf Muis uit Putten, voor degelijke service met eigentijdse apparatuur en kennis.

Openingstijden

maandag

07.30 - 16.30 uur

dinsdag

07.30 - 16.30 uur

woensdag

07.30 - 16.30 uur

donderdag

07.30 - 16.30 uur

vrijdag

07.30 - 16.30 uur

Contact