Tools materials sanitary works
Loodgieters

Muis Installatietechniek heeft een geweldig team van loodgieters. Deze zijn gespecialiseerd in het realiseren en renoveren van sanitair, het verhelpen van lekkages of verstoppingen en het aanleggen van o.a. waterleidingen.

Loodgieter 2

Bent u op zoek naar een installatiebedrijf met de juiste service en vakmanschap? Muis installatietechniek, voor degelijke service met eigentijdse apparatuur en kennis.

Heeft u een lekkage? Dat kan erg vervelend zijn. Uw interieur kan door het druppende water aangetast worden of u kunt geen gebruik meer maken van het warme water. Logisch is dat u in zo’n situatie snel maar bovendien goed geholpen wil worden. Bij Muis beschikken we over de juiste apparatuur en kennis om uw lekkage te gaan verhelpen. 

Heeft u geen last van een lekkage maar een verstopping? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hier kunt u ook veel last van hebben. Neem daarom snel contact op met onze servicelijn. De loodgieters van Muis Installatietechniek hebben genoeg kennis in huis om uw verstopping te verhelpen.

Verstoppingen en lekkages zijn grotendeels te voorkomen door het aanleggen van een kwaliteitsleiding door de loodgieters van Muis. U wilt immers geen klapperende leiding of een te zachte straal uit uw douchekop. Daarom raden we u sterk aan om eens contact op te nemen om de mogelijkheden door te nemen. Wij gaan altijd voor het beste resultaat en denken graag met u mee! 

Onze 5 beloftes

  1. Betrouwbaar
  2. Duurzaam
  3. Meedenkend
  4. A-  Merken
  5. Eerlijke prijzen

Vraag vandaag uw offerte! 

Schermafbeelding 2023 06 20 om 13.14.45

 Installatiebedrijf Muis uit Putten, voor degelijke service met eigentijdse apparatuur en kennis.

Openingstijden

maandag

07.30 - 16.30 uur

dinsdag

07.30 - 16.30 uur

woensdag

07.30 - 16.30 uur

donderdag

07.30 - 16.30 uur

vrijdag

07.30 - 16.30 uur

Contact