Asia worker installing tar foil rooftop
Dakbedekking in Putten

Heb je een nieuwe dakbedekking nodig in Putten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn een professioneel dakbedekkingsbedrijf dat gespecialiseerd is in het plaatsen van nieuwe dakbedekkingen in de regio Putten.

Asia worker installing tar foil rooftop building

Dakbedekking Putten

Roof

Dakbedekking Putten

Rooftop made from metal tiles

Dakbedekking Putten

Onlangs hebben wij een nieuwe dakbedekking gerealiseerd bij een woning in Putten. De oude dakbedekking was aan vervanging toe en de bewoners wilden graag een duurzame oplossing die hen zou beschermen tegen alle weersomstandigheden.

Onze ervaren dakdekkers hebben een hoogwaardige dakbedekking geplaatst die aan alle eisen voldoet. Deze dakbedekking is niet alleen duurzaam en weerbestendig, maar ook zeer betrouwbaar en veilig in gebruik. Daarnaast hebben we gezorgd voor een professionele installatie, zodat de bewoners de komende jaren weer kunnen genieten van een veilig en droog huis.

Onze dakdekkers hebben niet alleen de nieuwe dakbedekking geplaatst, maar ook gezorgd voor de nodige aanpassingen aan de dakconstructie. Zo is het dak nu volledig geïsoleerd, wat zorgt voor een aanzienlijke besparing op de energierekening en een verhoogd comfort in huis.

Ben je ook op zoek naar een professioneel dakbedekkingsbedrijf voor een nieuwe dakbedekking in Putten? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zijn je graag van dienst en voorzien je graag van vrijblijvend advies op maat.

Dakbedekkingen

  • EPDM
  • Bitumen
  • Shingles 
  • Dakisolatie
  • Dakafwerking

Vraag vandaag uw offerte!

Schermafbeelding 2023 06 20 om 13.14.45

 Installatiebedrijf Muis uit Putten, voor degelijke service met eigentijdse apparatuur en kennis.

Openingstijden

maandag

07.30 - 16.30 uur

dinsdag

07.30 - 16.30 uur

woensdag

07.30 - 16.30 uur

donderdag

07.30 - 16.30 uur

vrijdag

07.30 - 16.30 uur

Contact