Electrician working near board with wires installation connection electrics
Elektra installatie Ermelo

Heb je een elektra installatie klus in Ermelo? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn een professioneel elektriciensbedrijf dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van diverse elektra installatie werkzaamheden in de regio Ermelo.

Electrician checking electrical plans concept repair electrical equipment

Elektra installatie Ermelo

Electrician s hand installing power socket home

Elektra installatie Ermelo

Male electrician works switchboard with electrical connecting cable

Elektra installatie Ermelo

Onlangs hebben onze ervaren elektriciens een klus uitgevoerd bij een woning in Ermelo. De bewoners wilden graag hun verouderde elektra installatie vervangen door een moderne en veilige installatie. Onze elektriciens zijn direct aan de slag gegaan om aan deze wens te voldoen.

Na een grondige inspectie van de oude installatie hebben onze elektriciens een nieuw elektra plan opgesteld en zijn ze begonnen met de installatie van de nieuwe elektra installatie. Hierbij hebben we gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en professioneel gereedschap, zodat we een duurzame en veilige installatie konden bieden. Na de installatie hebben we de elektra installatie uitvoerig getest om er zeker van te zijn dat alles naar behoren werkte.

Naast het installeren van de nieuwe elektra installatie, hebben we ook gezorgd voor de nodige preventieve maatregelen om toekomstige elektra problemen te voorkomen. Zo hebben we de elektra installatie grondig geïnspecteerd en eventuele zwakke plekken in kaart gebracht.

Ben je ook op zoek naar een professioneel elektriciensbedrijf voor een elektra installatie klus in Ermelo? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zijn je graag van dienst en voorzien je graag van vrijblijvend advies op maat.

Elektra installatie Ermelo

  • Groepenkasten
  • Stopcontacten
  • Installatiewerk

Vraag vandaag uw offerte! 

Schermafbeelding 2023 06 20 om 13.14.45

 Installatiebedrijf Muis uit Putten, voor degelijke service met eigentijdse apparatuur en kennis.

Openingstijden

maandag

07.30 - 16.30 uur

dinsdag

07.30 - 16.30 uur

woensdag

07.30 - 16.30 uur

donderdag

07.30 - 16.30 uur

vrijdag

07.30 - 16.30 uur

Contact