Loodgieter 1
Loodgieterswerk Putten

Heb je een loodgietersklus in Putten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn een professioneel loodgietersbedrijf dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van diverse loodgieterswerkzaamheden in de regio Putten.

Loodgieter 2

Loodgieterswerk Putten

Tools materials sanitary works

Loodgieterswerk Putten

Copper pipes

Loodgieterswerk Putten

Onze ervaren loodgieters hebben onlangs een klus uitgevoerd bij een woning in Putten. De bewoners hadden last van een lekkende waterleiding in de keuken, wat voor veel overlast zorgde. Onze loodgieters zijn direct aan de slag gegaan om het probleem op te lossen.

Na een grondige inspectie hebben onze loodgieters de lekkage opgespoord en gerepareerd. Hierbij hebben we gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en professioneel gereedschap, zodat we een duurzame oplossing konden bieden. Na de reparatie hebben we de waterleiding uitvoerig getest om er zeker van te zijn dat het probleem volledig was verholpen.

Naast het repareren van de waterleiding, hebben we ook gezorgd voor de nodige preventieve maatregelen om toekomstige lekkages te voorkomen. Zo hebben we de overige waterleidingen geïnspecteerd en eventuele zwakke plekken in kaart gebracht.

Ben je ook op zoek naar een professioneel loodgietersbedrijf voor een loodgietersklus in Putten? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zijn je graag van dienst en voorzien je graag van vrijblijvend advies op maat.

Loodgieterswerk Putten

  • Sanitair
  • Keuken
  • Badkamer
  • Nieuwbouw
  • Verbouw
  • Reparatie
  • Verstoppingen

Vraag vandaag uw offerte! 

Schermafbeelding 2023 06 20 om 13.14.45

 Installatiebedrijf Muis uit Putten, voor degelijke service met eigentijdse apparatuur en kennis.

Openingstijden

maandag

07.30 - 16.30 uur

dinsdag

07.30 - 16.30 uur

woensdag

07.30 - 16.30 uur

donderdag

07.30 - 16.30 uur

vrijdag

07.30 - 16.30 uur

Contact